Menu

Allround dj voor jullie bruiloft

Jullie trouwfeest romantisch én swingend

Nu met 100% gratis annuleren i.v.m Corona en 30% korting op een offerte aanvraag.

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen. Het organiseren kan beginnen, veel aanbod en keuzes maken is niet makkelijk. Jullie willen deze dag zo goed mogelijk organiseren, en wij kunnen jullie daarbij helpen.

Jullie trouwen maar een keer en willen de beste bruiloft dj huren voor de avond van jullie leven. Een dj die al jullie vrienden en familie op de dansvloer krijgt met de beste hits. Iemand die de avond opbouwt en er een spetterend feest van maakt. Er zijn veel goede dj’s, maar hoe vind je de beste dj die bij jullie past? Jullie hebben tenslotte een bepaalde muzieksmaak net als jullie gasten. 

Waarom kiezen voor een allround dj?

Een allround DJ kan de hele feestavond op het publiek inspelen. Van 80`s tot top 40 en van romantisch tot hardstyle. Een allround bruiloft DJ luistert naar jullie wensen en kan goed overweg met de verschillende leeftijden van de gasten. Om jullie wensen goed in beeld te brengen vragen we altijd om zo’n tien liedjes in te vullen op de muziekwensenlijst. We draaien deze gegarandeerd en hebben daarmee gelijk een goed idee van de invulling voor de rest van het trouwfeest.

Als bruidspaar kun je een aantal zaken van ons verwachten:

Bruiloft dj

Genieten van jullie feest zonder zorgen.

Onze DJ’s vormen samen een enthousiast team die met veel plezier hun werk doen. Wij genieten er ook van als jullie bruiloft slaagt. Door onze ervaring weten wij precies wat er nodig is om jullie bruiloft te laten slagen. Met goede afwisselende muziek en interactie met jullie gasten zorgen wij er voor dat ook jullie een onvergetelijke bruiloft krijgen . Tijdens de intake beschrijven jullie de avond van jullie leven en wij regelen de rest, zodat jullie een bruiloft zonder zorgen hebben.

tuinfeest
Wij zoeken een dj voor onze bruiloft

Wat krijgt u bij de bruiloften show

DJ, licht, geluid, check!

Bij VLS pro bieden we verschillende soorten DJ shows aan voor jullie bruiloft. Daaronder vallen feestlampen, speakers en effecten. De samengestelde show zijn geheel naar wens aan te passen. Belangrijk vinden wij dat je vooraf weet wat we neerzetten. Kijk daarom eens naar onze DJ shows of laat je door ons adviseren. We denken graag met jullie mee.