Verlijsdonk Light & Sound

Wilt u een gezellig feest organiseren met muziek die past bij u en uw gasten? Dan bent u bij VLS pro aan het juiste adres! Wij zorgen voor een perfect dansrepertiore voor jong en oud.Wij hebben de kennis, ervaring en apparatuur om uw feest te doen slagen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest , bruiloft, kidsparty of een intiem tuinfeestje.

VLS pro heeft een uitgebreide muziekverzameling van de jaren 70 tot nu en beschikt tegenwoordig ook over een online muziek abonnement (alleen te gebruiken waar de wifi sterk genoeg is en waar wij gebruik van mogen maken) . Toch moeten wij wel eens mensen teleurstellen wanneer hun verzoekje ontbreekt. Om dit te voorkomen krijgt elke klant een persoonlijk e-mailadres. U en de genodigden van uw feest kunnen hier verzoekjes naartoe sturen. Zo kunnen we teleurstellingen voorkomen en krijgen onze deejays een goed beeld van de gewenste muziek.

VLS pro heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij uitsluitend met professionele licht- en geluidsapparatuur. Zo is uw feest altijd voorzien van een goed klinkend geluidsysteem en een spetterende lichtshow. VLS pro heeft standaard samengestelde shows. In overleg met de klant maken wij een drive in show opmaat. Bij het samenstellen van deze show wordt rekening gehouden met de locatie, aantal personen, thema en natuurlijk de wensen van de klant. Daarmee komen we op elke locatie. Op evenementen , bedrijfsfeesten, buurtfeesten, bruiloften, strandtenten, schuurfeesten, carnaval, verenigingsfeesten , verjaardagen, jubilea, kids party, noem maar op.

Met ons uitgebreide repertoire kunnen we de muziek aanpassen aan elk feest. Rustig aan het begin van een feest, zo is onze ervaring, wil men graag met elkaar praten. Men heeft elkaar vaak in lange tijd niet gezien en wil gezellig bij elkaar zitten. Daar moet je dus rekening mee houden met de muziek, niet te hard, rustig beginnen. Meer op de achtergrond aanwezig zijn en sfeervolle muziek draaien. Maar naarmate de dag of avond vordert kunnen we meer gaan knallen met feest en/of dansmuziek. Zelf moet je aanvoelen hoe je dat brengt of afgaan op de wensen van de klant. Muziek met videoclips, karaoke of aanvullend met een live artiest er is er veel mogelijk. Dat weten onze klanten inmiddels wel. De muziek kan natuurlijk geheel naar uw wens worden aangepast top40, dance, 70/80/90, Nederlandstalig, Apres ski, Feestmuziek, Rock’n Roll alles is mogelijk.

Een goede lichtshow kan natuurlijk niet ontbreken, met sneeuw, rook, movingheads en een lasershow is het plaatje compleet. Ook voor presentatiesets bent u bij ons aan het goede adres waar al veel bekende presentatoren gebruikt van gemaakt hebben.