WAAROM IS EEN PROFESSIONELE DJ BELANGRIJK VOOR UW HUWELIJK?

Je wilt je als een ster voelen. U wilt de dansvloer overnemen en de gehele avond dansen. Je wilt jezelf in muziek verliezen en je voelt alsof je bovenop de wereld komt omdat dit jouw nacht is. U wilt deze tijd nemen om elke beat te voelen, naar elk lied te dansen, met iedereen te lachen en iemand daar te hebben om de muziek waar u van houdt, te horen. Iemand die u en de menigte kan lezen en hen laat springen, schreeuwen, vertragen, dichterbij komen en pronken. Je wilt iemand die je nacht geweldig wil maken en bereid is te blijven tot het feest voorbij is.

Elke indiaanse receptie heeft een DJ. Dat is een feit. Wanneer meer dan 500 mensen naar uw evenement komen, om een tijd te vermaken en los te gaan. Dan dient u 100% zeker ervan te zijn dat de DJ de menigte kan verplaatsen, de handen laten zwaaien en ooms gaan naar beneden en kunnen vloeiend vloeien tussen de oude hits en de nieuwste trends.

De waarheid is dat veel mensen niet veel tijd nemen om over een DJ te beslissen. Ze vinden het niet belangrijk. Ze hebben andere dingen om zich zorgen te maken. Decor, eten, outfits, en de lijst gaat door. Terwijl die allemaal heel belangrijk zijn, is het ook de avond entertainment.
Maar je zou misschien kunnen denken: ‘Waar heb ik een DJ voor nodig?’ Het enigste wat een DJ doet is een liedje klaar zetten en op play drukken.

Wat doet een DJ?

Iedereen kan muziek afspelen. Maar kan je DJ tracks soepel samenvoegen, dus er is geen pauze of onhandige overgang tussen liedjes? Dit kan echt de sfeer op een dansvloer doden. Kun je je voorstellen dat je op je schouders wordt opgeheven en dan stopt de muziek stopt voordat het volgende nummer begint? Of u gaat van een up-time lied naar een up-time lied en naar een up-time lied en u kunt het niet meer bijhouden. Een DJ moet overgangen hebben zodat mensen kunnen rusten en langzaam gaan en dan weer hard gaan zonder dat er een pauze in zit.

Kan de DJ een menigte lezen en weten welk nummer hij als volgend moet spelen? Heb je de DJ ontmoet om door te gaan wat voor soort muziek je wilt en niet wilt?
Als het allemaal dames op de dansvloer is en de DJ speelt muziek voor mannen of voor de dames wat vind je een dan een betere pasvorm? Op elk moment zijn er zo veel verschillende leeftijden op de dansvloer een die DJ moet probeert een beroep te doen op iedereen om de energie van de kamer over te brengen. Hardstyle spelen terwijl er nog veel oudere familieleden op de dansvloer zijn, is misschien niet het beste idee. Als het bruidspaar en de jongere gasten later in de avond de dansvloer laten overstromen, dan: Word daar de juiste muziek voor uitgekozen.

De DJ moet deel uitmaken van de ruimte en iedereen zien om ervoor te zorgen dat hij alles kan voelen. Als hij in een cabine aan de zijkant zit en niemand aandacht schenkt, is het moeilijk om speciale momenten te creëren door het perfecte lied op het perfecte moment op te zetten. Als je en je vrienden beginnen met de bewegingen van “5 Tada” en plotseling komt het lied op? “5 tada”! En jouw vrienden gaan wild. Dit is wat een geweldige DJ kan doen.

Deze ene nacht komt niet terug, dus probeer iets nieuws, ga van alles uit en plezier!
Dit zijn de belangrijkste redenen waarom een ​​professional zo belangrijk is, maar er zijn zoveel andere items die mogelijk moeten worden verzorgd:
• Verzamelen van alle belangrijke liedjes voor uw ioeningsdans, de slow dance, diavoorstellingen en voor alle andere entertainers die kunnen presteren
• Coördineer met andere partijen, zoals de fotograaf, om ervoor te zorgen dat ze weten wanneer belangrijke momenten als een openingsdans gaat gebeuren, zodat hij klaar is om ergens anders heen te gaan
• Verlichten van de dansvloer en een mooie opstelling om u de sfeer te geven die u bij uw feest wilt

Zet in de poging … het is het waard

En de lijst gaat door. Er is veel werk dat een DJ moet doen om klaar te zijn voor je dag maar je ziet het niet. Wanneer u bij uw receptie aankomt, is al die voorbereiding gedaan en nu is het tijd om te spelen! U hoeft zich geen zorgen te maken over technische problemen, apparatuur die niet werkt, harde schijven crashen of iets anders dat fout kan gaan. Dus waarom gaan met iemand gewoon omdat ze goedkoop of “best goed” zijn? Waarom zet een van de grootste nachten van je leven in de handen van iemand die geen vertrouwde pro is?
De prijs kan meer zijn maar het is om goede redenen. Met een echte DJ kunt u genieten van het feest, omdat er een professional is om de menigte te bewegen. Een echte DJ is goed gekleed, drinkt niet in de nacht en is nooit slordig. Een echte DJ geeft om en ziet hoe mensen reageren en geeft wat ze willen en meer. Een echte DJ is.

Zoals ik al zei, zal deze nacht niet meer terugkomen (hopelijk!) Dus ga uit met een knal, laat het tellen, en geef alstublieft tijd door een DJ te kiezen die goed voor je past.
Want aan het einde van de nacht is dit wat je gaat herinneren:

Laat een reactie achter