Wij zoeken een dj voor een feest

Op zoek naar een DJ voor je feest? Op bijna alle denkbare feesten is een allround DJ inzetbaar. Natuurlijk speelt de prijs ook een belangrijke factor, deze is vaak goedkoper dan de prijs van een band. Alles is mogelijk met het inhuren van een DJ.

Goedkope DJ huren ja of nee?

De laatste jaren zijn er steeds meer DJ’s die voor 150 euro een avondje komen draaien. Allemaal leuk en aardig. maar er hangt ook een groot risico aan. Want iedere persoon met een laptop noemt zichzelf tegenwoordig een DJ. Maar met het inspelen op de muzikale wensen van het publiek maakt een DJ een top allround DJ. Deze vind je zelden in de prijsklasse 150 – 200 euro.

Wij zoeken een DJ die iedereen op de dansvloer krijgt.

Wij zoeken een DJ die iedereen op de dansvloer krijgt. Dat begrijpen wij volkomen. Om dat te realiseren is het ook verstandig om als bruidspaar,  jarige,  jubilaris ook regelmatig op- of rond de dansvloer te staan. Want of je het nou leuk vind of niet. Je gasten houden je nu eenmaal in de gaten. Uiteraard speelt de muziekkeuze van de DJ ook een belangrijke factor om zoveel mensen op de dansvloer te krijgen.

Wij zoeken een DJ die ook af en toe de microfoon gebruikt.

Wij zoeken een DJ die ook af en toe de microfoon gebruikt. Het af- en aankondigen van nummers is niet meer van deze tijd. Maar een goede DJ gebruikt ook af en toe de microfoon om de gasten ‘op stoom’ te krijgen of voor kleine entertainment dingetjes. De muziek moet het uiteraard doen maar wanneer een feest niet op gang komt dan kan de microfoon rustig worden ingezet.

De muziek niet te hard, zeker niet aan het begin

Regelmatig horen wij opmerkingen van klanten dat zij op vorige feesten de muziek veel te hard vonden staan. Ons advies is: maak hierover vooraf duidelijk afspraken met de DJ. Mocht u onze DJ boeken dat is het volume sowieso goed geregeld. Wij controleren tijdens het feest de decibels. In het begin van de avond staat de muziek wat zachter zodat er gekletst kan worden. Later kan de het volume omhoog wanneer er meer dansers zijn.


Laat een reactie achter