RCF ART 312-mk 4 nieuw in de verhuur

Speaker huren
12 / 100

VLS pro heeft nieuwe RCF speakers in de verhuur. Die eenvoudig zijn aan te sluiten en te vervoeren.
De RCF art 312 MK4 is een lichtgewichte speaker met een RMS vermogen van 400 watt en een ingebouwde versterker.

Huur deze speakers voordelig en sluit ze snel aan. Makkelijk te vervoeren past in een personen auto. Gewicht van deze speaker is slecht 16 KG.

Met de ART MK4 serie is RCF erin geslaagd een actieve box op de markt te brengen die een revolutie teweegbrengt in alles wat voorheen beschikbaar was op de actieve box markt. Vertrouwd ontwerp, dat licht is aangepast om de look nog meer te verbeteren. Net als bij de MK2 serie is de robuustheid van de doos zeer hoog door de zeer stabiele kunststof behuizing van de ART serie. Bovendien is de effectieve en krachtige Class-D eindversterker geïnstalleerd, die optimaal is aangepast aan de luidspreker en zo de beste prestaties levert. Het nieuwe FIR-filter zorgt ervoor dat u geen fase-annulering meer heeft. Dit zorgt voor een zeer neutraal geluid van de actieve luidspreker.

FIR-Filter

FIR-filter

Het FIR-filter is de innovatie van de ART MK 4-serie. Het filter zorgt voor een gelineariseerde fasepositie en dus voor een ongeëvenaarde heldere weergave in lage frequenties en een indrukwekkend natuurlijke midden- en hoogfrequente weergave, zelfs bij hoge geluidsdrukken. Tegelijkertijd worden, vooral in het overgangsgebied tussen woofer en tweeter, conventionele filters met hun vaak storende eigenschappen vervangen en zorgen ze voor een bijzonder transparante en natuurlijke weergavekwaliteit.

Die Komponenten

Geef een reactie