Zoekt u een allround dj in Deurne met eigen licht en geluid? Dan bent u hier aan het juiste adres! dj gezocht, dj gezocht h Boek, huur nu de VLS pro drive in show.

We draaien regelmatig op diverse feesten zoals bruiloften, personeelsfeesten, verjaardagsfeesten, themafeesten en kinderdisco`s

Waarom VLS pro op uw feest in Deurne?

VLS pro maakt er graag samen met jullie een fantastisch feest van. De dj`s van VLS pro zijn allround dj, dat betekent  dat we alles willen én kunnen draaien. We beschikken over een grote muziekcollectie en kunnen daardoor op ieder publiek inspelen.

 

Compleet inclusief licht & geluid

De drive in show van VLS pro bestaat uit een complete installatie met licht & geluid. Wij werken enkel met professionele apparatuur, dit zorgt ervoor dat de betrouwbaarheid voorop staat en dat je niet zomaar zonder muziek komt te zitten. Boekt u onze drive in show? Dan komen we altijd met twee personen, waaronder DJ Jeroen en DJ Bjorn. Benieuwd welke standaard shows wij aanbieden? Bekijk dan onze shows pagina.

Alle soorten muziek zijn mogelijk

Vooraf bespreken we de muziek, hierdoor krijgen we een avond vol muziek dat precies op jullie wensen is afgestemd. Er kan gedacht worden aan de volgende genres: TOP 40, Rock, Dance classics, Jaren ’60 tot heden. Vaak is het een combinatie van meerdere muziekgenres. Uiteraard kunnen er ook de gehele avond verzoeknummers aangevraagd worden, zelfs via een smartphone! VLS pro werkt niet met standaard playlisten waardoor de DJ`s goed op het publiek kunnen inspelen, en er zo voor kunnen zorgen dat de dansvloer goedgevuld is. 

Prijs drive in shows

Om een vaste prijs te hanteren voor een drive in show is bijna niet mogelijk. Aangezien we van veel factoren afhankelijk zijn. Denk aan de aantal gasten die komen, locatie van het feest, welke lichtshow is gewenst. Hoeveel uur duurt het feest of evenement. Is het feest buiten Helmond dan rekenen wij ook nog reiskosten vergoeding. 
De meest geboekte show van VLS pro start vanaf €350,- voor 5 uur feestplezier. Krijg hier een impressie van de show.

Heeft u intresse in een van onze diensten en wilt u een offerte aanvragen voor een show op maat?
Dan kunt een email sturen naar info@vlspro.nl of gebruik maken van het offerte formulier.