Allround dj Helmond huren eigen licht en geluid? 

Wil je een dj huren in Helmond? Bij VLS pro boek je een dj voor je, bruiloft, bedrijfsfeest, gala, verjaardagfeest en alle andere feesten. Al onze eigen DJ`s zijn allround waardoor zij de grootste hits draaien vanaf de jaren 60,70,80,90 en huidige top 40 draaien. Maar ook de beste Nederlandstalige hits of Apres-ski is geen probleem. Verzoek plaatje tijdens het feest. Vraag dit eenvoudig aan de dj live of via een App omdat u niet door het danspubliek bij de DJ kunt komen maar wel uw favoriete plaat wilt horen!

Drive in show helmond

Waarom VLS pro drive in show op uw feest in Helmond?

VLS pro is een bedrijf uit Helmond en maakt er graag samen met jullie een fantastisch feest van. De dj`s van VLS pro zijn allround dj, dat betekent dat we alles willen én kunnen draaien. We beschikken over een grote muziekcollectie en kunnen daardoor op ieder publiek inspelen.

 

Compleet inclusief licht & geluid

De drive in show van VLS pro bestaat uit een complete installatie met licht & geluid. Wij werken enkel met professionele apparatuur, dit zorgt ervoor dat de betrouwbaarheid voorop staat en dat je niet zomaar zonder muziek komt te zitten. Boekt u onze drive in show? Dan komen we altijd met twee personen, waaronder DJ Jeroen en DJ Bjorn. Benieuwd welke standaard shows wij aanbieden? Bekijk dan onze shows pagina.

Alle soorten muziek zijn mogelijk

Vooraf bespreken we de muziek, hierdoor krijgen we een avond vol muziek dat precies op jullie wensen is afgestemd. Er kan gedacht worden aan de volgende genres: TOP 40, Rock, Dance classics, Jaren ’60 tot heden. Vaak is het een combinatie van meerdere muziekgenres. Uiteraard kunnen er ook de gehele avond verzoeknummers aangevraagd worden, zelfs via een smartphone! VLS pro werkt niet met standaard playlisten waardoor de DJ`s goed op het publiek kunnen inspelen, en er zo voor kunnen zorgen dat de dansvloer goedgevuld is. 

Prijs drive in shows

Om een vaste prijs te hanteren voor een drive in show is bijna niet mogelijk. Aangezien we van veel factoren afhankelijk zijn. Denk aan de aantal gasten die komen, locatie van het feest, welke lichtshow is gewenst. Hoeveel uur duurt het feest of evenement. Is het feest buiten Helmond dan rekenen wij ook nog reiskosten vergoeding. 
We hebben wel een paar standaard shows voor u samengesteld zodat u een indruk krijgt van onze prijzen.