Drive in show boeken?

Ben je op zoek naar een drive in show voor een feest? Niet zo maar een drive in show. Maar één met een professionele uitstraling? De prijs is een belangrijke factor, maar ook kwaliteit en uiteindelijk een geslaagd feest staat hoog op het verlanglijstje. Kiezen voor een premium drive in show is kiezen voor een onvergetelijk feest en tevreden gasten die met een goed gevoel weer naar huis gaan.

DJ Boeken

Allround DJ

Wat is een drive in show zonder een top DJ? Je bent op zoek naar een drive in met DJ die de mensen weet te vermaken. Dansers en niet-dansers. Het volume niet te hard zodat er ook met elkaar gesproken kan worden. Een drive in DJ kan je feest maken of kraken. Daarom vind je het belangrijk dat de geboekte DJ de muziek kiest die in de ‘geest van het feest’ passen. Verzoekjes past hij moeiteloos in en daarnaast maakt hij ook gebruik van zijn eigen ervaring.

Jouw drive-in show, zonder zorgen

Voor elk feest hebben wij de juiste drive-in show. Van kleine intieme feesten tot grote bedrijfsfeesten. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Jouw wensen staan centraal en een swingend feest is het resultaat.

Wat kost een drive in show?

De prijzen voor het huren van een dj show kunnen nogal uiteen lopen. Er zijn al dj shows te huur voor € 100,00. Wanneer je keuze op deze categorie valt dan zul je ongetwijfeld begrijpen dat je een groot risico neemt. Want de kans is aanwezig dat je feest gedoemd is te mislukken.

De meest gangbare prijsstelling voor een professionele DJ liggen tussen 350 en 900 euro. Genoemde prijzen zijn inclusief een lichtshow en een geluidsset.

Hoe komt een prijssamenstelling tot stand?

Bij het bepalen van de prijs kijken we eerst naar de volgende punten:

  • hoeveel gasten worden er uitgenodigd?
  • wat is de duur van het feest?
  • wordt het feest in het hoog- of laagseizoen gehouden?
  • welke apparatuur is nodig?
  • wordt het feest in het weekend of doordeweeks gehouden?