8. Hoe verloopt bij jullie de betaling?

Een dag na het feest sturen wij u de rekening die dan binnen 14 dagen betaald dient te worden. Natuurlijk kunt u ook op de avond zelf contant afrekenen. Op de opdrachtbevestiging kunt u zelf uw voorkeur van de betalingswijze aangeven.

7. Wij twijfelen tussen een band en een Drive In Show voor ons feest. Wat zijn de voordelen van een Drive In Show boven een band?

Een drive in show heeft een aantal voordelen boven een band; de prijs van een drive in show is over het algemeen stukken lager dan die van een band (een band bestaat uit minimaal 3 bandleden), een drive in show speelt de nummers zoals u ze kent (iets wat een band alleen maar kan benaderen) en een drive in show neemt geen pauze waardoor de muziek doorgaat tot het einde van het feest. Wilt u naast de drive in show ook een band? U kunt ons altijd vragen om advies! Wij werken regelmatig samen met bands en wellicht kunnen wij voor uw feest de juiste band regelen.

6. Praten jullie gedurende het feest veel door de microfoon?

Op de meeste feesten gebruiken wij de microfoon in principe alleen voor huishoudelijke mededeling zoals het aankondigen van bijvoorbeeld een speech of de opening van het buffet. Wij praten de nummers niet ‘aan elkaar’, tenzij u dat graag wilt. Het kan zijn dat het publiek zich ervoor leent maar eigenlijk vinden wij dat de muziek het feest moet maken en niet een opdringerig pratende DJ.

5. Wij denken erover om jullie te boeken. Hoe pakken wij dat aan?

Allereerst neemt u contact met ons op (via het informatieformulier of telefonisch). Vervolgens bespreken wij alle details omtrent het feest die voor u en ons belangrijk zijn. Aan de hand van deze informatie sturen wij u een door ons ondertekende opdrachtbevestiging in tweevoud. Dit betekend automatisch dat u een optie heeft op uw feestdatum. Bij het ondertekend terugsturen van één van de opdrachtbevestiging is de boeking definitief.