LASERSHOW BOEKEN?

Iets te vieren? 18 jaar geworden, verliefd, verloofd, getrouwd, een kindje geboren, geslaagd, 25 jaar huwelijk, 50 jaar geworden of waarom niet 80 en nog jong van hart, familiefeest, of zo maar om de sleur te doorbreken, ontdek de lasershows van VLS pro. Uw wensen worden in een wervelende show omgezet.

Die ene stap verder om echt iets bijzonders te bereiken, iets nieuws te beleven, om het gewone te doorbreken! het kan door middel van een  lasershow.

lasershow

Wat krijgt u bij onze
Lasershow?

Maak uw feest compleet met een lasershow

Lasershows geven in combinatie met rook een schitterend effect op het feest of evenement, goede muziek en een mooie locatie zijn tegenwoordig niet meer voldoende. Het effect van een lasershow zorgt voor meer beleving.  Wanneer u het idee heeft om een evenement op te zetten met een lasershow, neem dan contact met ons op. Wij zullen altijd met u meedenken hoe we uw feest het beste op kunnen zetten.

Vroeger zag je een lasershow alleen op een bedrijfsfeest of groot dance evenement. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een lasershow te huren voor uw bruiloft. Veiligheid staat voorop, maar door onze kennis en ervaring, weten wij u een veilige en ook prachtige show aan te bieden voor uw bruiloft.

lasershow ook los te huur?

Ja, onze lasershow zijn ook los te huur naast onze drive in show. U heeft bijvoorbeeld al een band of andere dj ingehuurd maar u wilt uw gasten versteld laten staan, of de feestavond spectaculair openen dan kunt u bij VLS pro een complete lasershow huren vanaf €149,-* met personeel. 
Veiligheid staat voorop, maar door onze kennis en ervaring, weten wij u een veilige en ook prachtige show aan te bieden voor uw feest.

Wilt u ook een lasershow huren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Wij hebben voor elk soort feest de juiste lasershow. Hoogwaardige en professionele lasers voegen zeker een stukje extra sfeer toe.

Gaat u trouwen en bent u op zoek naar een bruiloft dj, neem dan contact met ons op. Of het nu gaat om de muziek voor uw ceremonie, receptie of huwelijksfeest, wij kunnen u hierbij helpen.
Samen met u gaan we kijken hoe wij uw feestavond onvergetelijk kunnen maken

* Al onze prijzen zijn ter indicatie en inclusief B.T.W