×

Waarschuwing

Key folder in safepath unaccessible
rcf-nx32a-huren

Geluidset 1

Complete geluidsinstallatie voor feesten en partijen tot 80 personen. Deze set is ook inzetbaar voor presentaties of als monitoren voor een DJ.
Verkoopprijs: € 60,00
Huur voor ex BTW.€ 49,59
Bedrag BTW€ 10,41
Verhuur
Selecteer een huur/ophaaldatum

Kies huurdatum

Ophaal datum:
Retourdatum:
Totaal aantal dagen:
Max huur periode: 10 dagen

Huur prijs

1 - 2 dagen: €60,00*
3 - 5 dagen: €55,00*
6 - 10 dagen: €49,00*
* prijs per dag
Eerste dag wordt niet berekend
rcf-nx-32-a-
RCF NX3a A

Beschrijving

Deze compacte geluidsinstallatie is zeer geschikt voor feesten en partijen tot 80 personen, maar ook voor toespraken en presentaties. De inzetbaarheid van deze set is zeer divers. U kunt deze set namelijk ook inzetten als monitorset voor een band of DJ monitor voor een DJ.

Geluidsinstallatie aansluiten
De geluidsset wordt volledig gebruiksklaar geleverd. Dit betekent dat de statieven en bekabeling meegeleverd word. De meegeleverde kabellengte bedraagt 10 meter. Hiermee heeft u voldoende vrijheid om de speakers op de gewenste plek te plaatsen. Het is raadzaam om er rekening mee te houden dat de bekabeling beschikt over een professionele 3-polige XLR aansluiting. Uiteraard is het ook mogelijk om deze speakers aan te sluiten via een Jack 6,3mm of RCA (Tulp) aansluiting. Vermeld hiervoor bij uw aanvraag altijd de gewenste aansluiting.

Geluidsversterking
De RCF NX32A speakers zijn actief. Dit betekent dat de versterker zit ingebouwd in de speaker. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met het plaatsen van een losse versterker.

Geluidsbron aansluiten
Het is mogelijk om verschillende afspeelapparatuur aan te sluiten op deze geluidsset. Hierbij kunt u denken aan een telefoon, tablet, laptop, microfoon of CD-speler. Houdt er rekening mee dat het aansluiten van deze apparaten alleen mogelijk is met tussenkomst van een mengpaneel of mengtafel. Zonder mengpaneel is dit niet mogelijk! Een mengpaneel voegt u eenvoudig toe via de gerelateerde items.

Verwacht u toch meer dan 80 personen en wilt u een audio set met betere weergave van de lage tonen? Bekijk onze geluidset tot 150 personen.

Technische specificaties

  • Merk RCF

  • Type NX32a

  • Vermogen 1400 Watt

  • Meegeleverde aansluiting XLR (3-polig)

Tips

Veiligheid

Het is raadzaam om kabels altijd goed vast te tapen en statieven niet dicht in de buurt van dansend publiek te plaatsen. Op deze manier zorg je ervoor dat het geheel veiligheid is geplaatst.

Mengpaneel

Voor het aansluiten van afspeelapparatuur of microfoons is een mengpaneel vereist. Hiermee kunt u niet alleen het volume, maar ook de klankkleur naar wens regelen.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Go to top
Template by JoomlaShine